YOUR STORY IS OUR ADVENTURE

WAT DOET MOOJ MEDIA?

Naast het creëren van verhalen, bedenk

ik graag totaalconcepten. Als projectleider maak ik boeken,

tijdschriften, websites, video- en

multimedia-producties met een team van enthousiaste avonturiers. Ga je mee op avontuur? Kijk gerust eerst naar mijn eerdere werk.

Apeldoorns Uiltje voor Enter de Game Zone

Waaaaaah! Dat ging er vanmiddag door me heen ik me toen ik in CODA tijdens het Kinderboekenweekfeest het Apeldoorns Uiltje kreeg uitgereikt door scholier Matthijs Rutting en CODA-directeur Carin Reinders. Wat een opsteker dat schoolkinderen in Apeldoorn tijdens de Nederlandse Kinderjury het vaakst hebben gestemd op mijn boek Enter de Game Zone (als je durft). Deze kinderen durfden het dus aan :-).


WIE IS MONIQUE | MOOJ MEDIA?

Ik heb een

passie voor verhalen en neem een lezer, luisteraar of

kijker graag mee naar een andere wereld. Vertrekpunt is mijn eigen fantasie of jouw verhaal. Ik luister en

maak een vertaling.


AFSPRAAK MAKEN?

monique@mooj-media.nl / 06-

42523015

Ik gaf tijdens het Kinderboekenweekfeest een workshop: Verborgen Verhalen. Zo leuk om te zien welke verhalen kinderen te voorschijn toverden bij de foto’s die ik had meegenomen. Dat ze als ze even vastzaten, met een paar vragen van mij weer op dreef raakten. Dat sommige kinderen net als ik vroeger niet konden stoppen met schrijven. En dat kinderen die eigenlijk de drempel niet over durfden, na een trigger van mij toch ook kwamen meedoen.

En ook fijn om van mijn doelgroep te horen dat er een run in de klas was op mijn boek. Dat kinderen ook echt de quiz deden om te zien of ze verslaafd waren en met de uitslag naar de juf of meester gingen, en dat ze het een interessant maar vooral ook leuk boek vonden om te lezen.

Ik blijf het zeggen: ik ben trots op alle boeken in de serie Zoeklicht Dyslexie Informatief. De doelgroep betrekken bij de ontwikkeling van je product, werkt! Mooi om te nu ook te merken dat meer kinderen enthousiast zijn over de boeken. Ook degenen die niet dyslectisch zijn. Een echte inclusieve serie dus.

Ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website is eigendom van MooJ Media Blossem PIN | Ontwikkeld door Blossom Themes. Mogelijk gemaakt door WordPress.