YOUR STORY IS OUR ADVENTURE

Lessuggesties en workshops

Lessuggesties voor basisscholen

Voor diverse opdrachtgevers maak ik lessuggesties voor basisscholen bij boeken of tijdschriften.  De doelgroep kan variĆ«ren: van leerlingen van de basisschool tot Middelbare Scholieren. Ik maakte onder andere lessuggesties voor de Annie M.G. Schmidt-week 2015 en 2016 en bij Het Jaar van Kikker – en voor de bovenbouw of middelbare schoolleerlingen (bijvoorbeeld bij Schaduw van de leeuwSelfie of Spijkerzwijgen).

Soms maak ik lesbrieven over een hele boekenseries, zoals in het geval van Tijgerlezen. Een andere keer ontwikkel ik lessen rondom speciale tijdschriften. Zo maakte ik lessen bij Dolfje Weerwolfje over taal en Quiet kids, dat over armoede in Nederland gaat. Ook schreef ik lessuggesties rondom het thema rouw en bij de boeken Grote Gevoelens en Made by Indira. Ook zware thema’s ga ik dus niet uit de weg.

Lessuggesties voor basisscholen maak ik op maat, voor diverse doelgroepen. Dit kan gaan over een boek, tijdschrift, film, museum, theater of andere culturele uiting. U kunt me inhuren voor alleen de teksten of voor het totaalplaatje inclusief opmaak.

Neem gerust contact met me op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

Workshops